Reiseblogg fra Travellerspoint

Hello South America

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro
A new adventure - Fredag, 30.mars

Gårsdagen gikk med til å fly og å vente. Vi holdt på i svært mange timer og ble slitne, men tilslutt kom vi frem til Rio og kom oss til hotellet. Fredagen, altså første dagen, begynte litt humpete med at vi slet med å finne et sted å bo. Haha, vi endte med å traske en god stund rundt med sekkene på ryggen, men tilslutt fant vi ihvertfall et hostell og sjekket inn der. Bor på et dorm der det er plass til stykker. Er rent, så det er bra. Litt varmt om natten, men vi overlever. Vi hadde bestemt oss for å spise frokost etter å ha funnet hostell, noe som som sagt tok en stund, og endte med å spise frokost 15.30 haha. Men det var på stranden, Copacabana, så det var deilig å sitte der. Vi slappet så av litt og gikk på kvelden ut for å spise. Dette var faktisk vår første middag ute, bare vi to, det var hyggelig og etterpå gikk vi og så litt på livet på Copacabana. Det er veldig fint her, så det er morsomt. Sånn ca ingen snakker engelsk her, det gjør ting litt avansert, men vi klarer oss likevel. Funker når jeg spør på spansk, men vi skjønner ikke hva de svarer på portugisisk, så det gjør det også litt dumt. Haha, men vi overlever og er jo litt morsomt også.

Hello Jesus - Lørdag, 31.mars

I dag var dagen vi møtte Jesus. Ja, bokstavelig talt, vi traff han på gaten. Nei, vi gjorde vel ikke det da, men så den svære statuen av Jesus, som sikkert alle har hørt om. Der statuen er heter Cordovado og vi satt oss på en buss som tok oss dit. Vi tok også en annen buss som fraktet oss oppover en bakke, og gikk de siste 40 minuttene. Da var vi fremme og så den veldig store statuen. Den var kjempestilig og vi så i tillegg veldig god utsikt over hele byen. Vi fikk tatt masse bilder med statuen, så de skal det bli gøy å se på. Lunsjen ble også inntatt her oppe og vi koste oss. Etter denne utflukten tok vi en tur til en annen bydel, Centro, og trasket litt rundt og så på havnen der. Neste ting vi gjorde var å ta taxi til Copacabana og se litt på noen markeder. Også i kveld spiste vi mat ute og trasket rundt omkring. Har vært en veldig fin dag.

Just relaxing - Søndag, 1.april
I dag har vært en veldig avslappende dag, vi har nemlig vært på stranden hele dagen. Begynte med frokost og ble liggende å sole oss hele dagen. Det var veldig deilig med en slik dag, vi har jo stort sett gjort noe hele tiden. Morsomt å se på alle de rare menneskene som finnes i verden og å bare nyte dagen. Minuset var at jeg ble solbrent i dag, har jo sånn ca ikke solt magen og øverst på lårene i det hele tatt. Jaja, det går vel over. Nå sitter jeg på hostellet og skriver her og snart skal vi ut for å finne noe mat i dag også.

Tidsforskjellen er forresten 5 timer, vi er 5 timer bak dere, det er litt upraktisk egentlig. Vet det ikke har blitt så mye Skype og sånt, men er ikke så lett å planlegge. Er også ganger jeg kunne ha gjort det, men heller har villet gjøre andre ting. Det er jo egentlig positivt da, at jeg har mye morsomt å gjøre! Men savner dere der hjemme mye og tenker på dere:) Håper alt står bra til med alle.

Skrevet av kjercel 15:50 Arkivert i Brasil

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Hei! Har fulgt med på bloggen din en stund, skal til Harnas selv om ca ett år, så har vært spennende å følge med. Mye å glede seg til!

Kanskje litt merkelig spørsmål, men.. Jeg ser på x-plore sine sider at det er "felles dusj", hva mener de med det? Er det sånne fellesdusjer alà skolegymgarderober det er snakk om?

Ha en fin reise videre! :)

fra Kristineee

Hei! Så hyggelig å høre at du har fulgt med på bloggen:) Så heldig du er, da har du masse å glede deg til! Du kommer nok også til å få opplevelser du aldri glemmer.

Haha, skjønner godt du lurer på det, lurte på sånne ting selv også før vi dro! Men nei, er heldigvis ikke som i gymsal, er dusjer ute. Sånn avlukk/små rom ved siden av hverandre, hvis du skjønner hva jeg mener. Veldig greie dusjer egentlig, vannet varmes opp ved hjelp av bål. Men de er altså felles for alle, bare separert, sikkert det x-plore mente, men er 8-10 stk, så veldig bra! Bare spør om mer hvis du lurer på noe:D

fra kjercel

Hehe, den er grei. Takk for svar! :)

fra Kristineee

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint